fredag 7 november 2008

En ganska god vecka


Eller vad säger ni kära bloggläsare? Obama tog hem segern i det det amerikanska presidentvalet. Opponenten om den hägrande maktpositionen John Wayne, förlåt John McCain, (parallellerna är många), utskåpades med marginal. Ett glas champagne och en skål anbefalles!

Fredrik Reinfeldt har deklarerat att han vill höra bröloppsklockor ringa för bögar och flator och kör därmed över bakåtsträvarna i Kd, som halstarrigt vägrar släppa sin ultrakonservativa och inhumana hållning i frågan.

Anders Borg vill inte avskaffa värnskatten! Vilken konstig moderat! Lite intelligens och vänstersinne verkar det i alla fall sitta i den moderata hästsvansen.

Och ungdomar i Malmö har ockuperat ett gammalt hus som stått tomt i åratal. Det sker i protest mot underskott på lägenheter och lyxsanering av användbara bostäder. Under ickevålds-former har de låtit sig bryskt behandlas av tuff polis. Många oförvitliga medborgare har uttryckt sin avsky för ockupanterna och menat att polisen borde ha tillåtits gå ännu hårdare fram i avhysningen av de "boende". Tja, sådan är kapitalismen.

Ungdomarna visar att -68 lever och vi stöttar väl deras aktion! Visst?

Inga kommentarer: